Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

25/9/09

Pregària per quan tenim problemes

Pregària per quan tenim problemes (oberta)


(Completeu la pregària amb el que desitgeu cada cop que la feu servir. Pot ser tant per inquietuds grupals com individuals)

Bon dia, Jesús:

Ahir vaig/vam tenir un problema a  (completeu amb el lloc).......................... Resulta que (expliqueu què va passar) .........................................................................................................................

Per aquest motiu estic/estem una mica ............................................... i desitgem que ..............................................................................

Et demanem que Tu ens ajudis fent-nos pensar en escollir bé i arreglar els problemes com aquest de la millor manera possible, perquè tots estiguem bé, units i estimant-nos com Tu ens estimes.

T'ho demanem, Jesús.

PARENOSTRE...


Pregària per quan tenim problemes (tancada)

Bon dia, Jesús: 

Volem ser feliços  en aquest nou dia que ara comencem compartint entre tots aquesta pregària. Però de vegades no és fàcil. De vegades tenim algun problema amb alguna persona. Altres cops el problema el tenim amb alguna activitat de l'escola que ens agrada poc o ens costa molt. 

En aquest moment necessitem la teva força per superar-ho. Sabem que nosaltres ens hem d'esforçar si volem que es resolgui, però de tant en tant això ens costa molt de fer. 

Ensenya'ns cada dia a no rendir-nos quan alguna cosa no va bé. Que els nostres cors tinguin ganes de solucionar-ho i tornar a somriure per haver-ho aconseguit. 

T'ho demanem, Jesús.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada