Bon dia!

Comencem el dia en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

8/9/24

Dilluns, 9: BENVINGUTS I BENVINGUDES A L’ESCOLA!


Comencem el dia: En el nom del Pare, del Fil i de l’Esperit Sant. Amén. 

 

Comencem un nou curs. Segur que teníeu ganes de retrobar els amics! Alguns potser esteu una mica nerviosos perquè cada curs significa un nou repte, esforç i constància. La sort és que a l’escola ningú no està sol sinó que aprenem entre tots, que podem ajudar-nos. Només cal saber crear un bon ambient, un ambient que ens faci sentir bé i ens animi a progressar. 

 

Us presentem el lema d’aquest curs:  

 

 

 

 

Patrón de fondo

Descripción generada automáticamente con confianza media 

El lema per als cursos 2024-27 és Cuida’t. Mira’t. Transforma. Les tres primeres lletres de cada paraula són les inicials CMT, el nom de la Fundació Educativa de la que formem part a partir d’enguany. Estrenem també logotip: una mà traçada amb la C de Carmelites, la M de Missioneres i la T de Teresianes, que és alhora la Creu. La mà mostra la voluntat de ser part activa de la societat: una mà que saluda, acull,  ajuda, consola i crea. La imatge ens remet a l’essencial: el cor, amb el que percebem i construïm la nostra realitat des de l’interior i amb els altres.   

 

 Us volem donar la BENVINGUDA a aquest nou curs amb una cançó molt especial que van compondre uns/unes alumnes i professors/es de l'escola. Per començar aquesta nova aventura amb molt bona energia!

La meva escola té un tresor.mp3.url 


 

PREGÀRIA 

Ens posem, Senyor, en marxa un curs més. Amb les pors i amb els neguits de sempre, però també amb les il·lusions renovades, i amb l’esperança que la teva empenta ens animarà a cuidar-nos des del cor. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada