Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

12/6/19

Dijous 13

DIJOUS 13


GRÀCIES A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DE LES CARMELITES

El dia d'avui el dediquem a donar gràcies a la comunitat educativa, a cada persona que aporta el seu esforç, el seu tarannà, la seva disponibilitat perquè l'escola funcioni bé i tingui un bon ambient. 
Avui en principi, no hi ha proposta de preguntes, però es pot recórrer a buscar les coses positives de les persones que componen la comunitat educativa: mestres i professors/es, companys/es de classe, persones que fan la neteja, els cuiners i les cuineres, les persones que ens obren la porta i estan a la secretaria, els pares...
Avui veurem un vídeo on aquest entrenador del Nàstic del Tarragona, fa poques temporades,  va rebre un trofeu pel seu treball, però fa un reconeixement a totes les persones que treballen per l'equip, especialment als jugadors que són els protagonistes. 




A la nostra escola també hi ha moltes persones que aporten la seva feina, la seva il·lusió, la seva alegria... i hem de reconèixer que gràcies a elles l'escola funciona bé i nosaltres, els alumnes, som els protagonistes. 
PREGUEM

Avui recordem a totes les persones que formem l'escola i donem gràcies a Déu per elles.
§ companys i companyes;
§ mestres;
§ directora 
§ pares i mares i família
§ educadors
§ persones de neteja
§ persones de cuina
§ persones que porten l'administració i la secretaria;
§ persones que treballen a la recepció i a secretaria;
§ monitors i monitores de menjador i activitats extraescolar;
§ persones de suport;
§ persones de manteniment;
§ germanes de Carmelites...
Penses que ens hem deixat alguna persona? Recordem-la.
Et convidem a oferir un somriure a totes les persones que ens ajuden a estar bé a l'escola, a crear un bon ambient i a créixer en tots els aspectes de la nostra vida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada