Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

15/12/20

DIMECRES 16: ELS REIS

Avui, aprofitant la imatge dels Reis Mags i tancant aquesta setmana, treballarem des de la interioritat, la dimensió del regal: rebre i donar gratuïtament. És cert que participem en campanyes solidàries, i ho hem de fer, però sobre tot ara treballarem l'actitud personal de ser donadors, donadores caps als altres.

Tindreu una música complementària perquè pugueu fer una bona ambientació de l'exercici.


MÚSICA RELAXACIÓ




Tanqueu els ulls i concentreu-vos en la respiració durant uns segons.
Les mans, instrument fonamental del sentit del tacte, atreuen ara la teva atenció. Considera tot el que arribes a fer i desfer amb elles, el bo i el que podria ser millor.


Obres les mans amb els palmells cap amunt amb actitud d’espera, de petició, de necessitatEl ritme de la respiració et dona una pauta per un subtil moviment de la mà que va de l’acollida a la incorporació, per acollir de nou. D’aquesta manera, en cada inspiració, allargues els dits de la mà i en treure l’aire els relaxes, com si ja se t’hagués donat allò que esperes. Deixes que tot el cos s’impliqui en aquest gest i també et fas conscient de l’obertura dels braços i del tors.

Al final visualitzem les persones a les quals hem ajudat amb la campanya de Nadal que hem fet a l'escola. En donem gràcies de tota la col·laboració que alumnat, professorat hem pogut realitzar...

Acabem l'exercici amb unes respiracions més profundes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada