Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

10/6/21

ACOMIADAMENT CURS

 

Avui és l'últim dia de les reflexions d'aquest curs.

 

Us volem agrair el seguiment que heu fet d'aquest espai de reflexió, d'interioritat, d'autoconeixement, d'aprenentatge...

Aquest estiu serà diferent, les festes del poble i del barri deixen pas a les mascaretes, les distàncies, els espais... recordeu que són dies per gaudir, però cal que siguem TOTES i TOTS molt prudents i curosos per evitar que hi hagi rebrots de la pandèmia. Mireu també al vostre voltant i intenteu ajudar sempre tot el que pugueu.

 

L'Equip de Pastoral de Carmelites, la Sandra, la Aline, la Ester F., el Santi i la Leo, us hem volgut acompanyar en aquesta aventura de mirar més enllà, de pensar les coses amb més profunditat, de conèixer els nostres sentiments, de descobrir nous aspectes de la realitat que ens envolta, etc. 

 

Esperem que us emporteu una maleta plena de bons records i de valors que us ajudin a seguir caminant per la vida amb alegria, fe i pau.

 

CUIDA'T I CUIDA. I no oblideu el que hem viscut junts aquests mesos: caminarem sempre junts, ALLÀ ON CALGUI ANAR. Som CARMELITES.



Hi ha tantes coses a fer per vacances...

Aquí oferim unes quantes, però de segur que ells diran moltes més...

Quines d'aquestes propostes compten amb els familiars, amb altres amics/gues...

Quantes d'aquestes deixen de banda els aparells electrònics i es fan en grup o amb altres persones?

Quines faries tu?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada