Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

14/9/23

Divendres, 15: Terratrèmol al Marroc



Solidaritat i pregària

(Tots)

Segurament aquests dies us ha arribat la notícia del terratrèmol que ha afectat el Marroc. La devastació que ha provocat en les poblacions de muntanya més properes a l'epicentre, a uns 70 quilòmetres al sud-oest de Marràqueix, és clarament visible des de l'aire. Com ho estan vivint?

La família Nourit porta ja la seva quarta nit al ras a Chichaoua, una ciutat de 30.000 habitants de l'oest del Marroc. Són una família nombrosa: avis, quatre germans i deu nets. L'edifici on vivien té tantes esquerdes que no s'atreveixen a tornar-hi. El govern els ha promès ajuda, però no arriba, i de moment han improvisat una habitació en un parc.

Encara hi ha pobles on no ha pogut arribar-hi ningú... S'han suspès les classes a 42 municipis de diferents províncies. (Notícies 324, 11/09/2023)

Ens fem solidaris amb els companys i companyes de les nostres escoles que són del Marroc i que comparteixen el dia a dia amb nosaltres. Units a les seves famílies properes i a les que puguin estar afectades sobre el terreny. Fem un minut de silenci, sumant els cors.

(Cicle Mitjà i Superior)

Podem acabar amb aquesta pregària final, en veu alta:

Pare Déu, et demanem per la situació que moltes famílies estan vivint a conseqüència del terratrèmol. Que puguin rebre tota l'ajuda material, l'acompanyament i el suport necessari per poder restablir la normalitat com més aviat millor i que puguin comptar sempre amb la nostra solidaritat, propera i acollidora.

PREGÀRIA CICLE INICIAL

Preguem perquè, entre totes i tots, cuidem les persones i el planeta on vivim.

Ara, dedicarem un moment a pensar en totes les persones del Marroc que aquests dies estan sobrevivint al terratrèmol que han patit.

Jesús, tu que ens cuides, et demanem que acompanyis a tot el poble marroquí en aquest patiment, que puguis posar consol al seu cor i a la de tots els seus familiars i amics. Solidaritat i pregària.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada