Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

7/4/19

Dilluns 8

5a SETMANA DE QUARESMA (8 al 12 d'abril)
MOMENT DE LA VIDA DE JESÚS: BAIXEN JESÚS DE LA CREU
VALOR POSITIU: LA RECONCILIACIÓ
EVANGELI





Lectura de l'evangeli segons sant Jn (Jn 19, 38-42) ó de la Bíblia Infantil
Després d'això, Josep d'Arimatea, que era deixeble de Jesús però d'amagat per por dels jueus, va demanar a Pilat l'autorització per a treure el seu cos de la creu. Pilat hi va accedir. Josep, doncs, hi anà i va treure de la creu el cos de Jesús. També hi va anar Nicodem, el qui temps enrere havia visitat Jesús de nit, i portà una barreja de mirra i àloe, que pesava unes cent lliures. Llavors van prendre el cos de Jesús i l'amortallaren amb un llençol, juntament amb les espècies aromàtiques, tal com és costum d'enterrar entre els jueus. Hi havia un hort a l'indret on havien crucificat Jesús, i dintre l'hort un sepulcre nou, on encara no havia estat posat ningú. Com que per als jueus era el dia de la preparació, i el sepulcre es trobava a prop, van dipositar-hi Jesús.


PREGÀRIA
Quan Jesús estava a punt de morir, va dir: “Perdona'ls, Senyor, perquè no saben el que fan.” Ens va donar l'exemple més clar de reconciliació: saber perdonar als que t'han fet mal, fins i tot quan t'han condemnat a mort.  Amb el seu exemple ens va ensenyar que els cristians hem de saber demanar perdó i, sobretot, igual que Ell, saber perdonar.
Jesús, gràcies per ensenyar-nos com ser bones persones. Volem ser persones pacífiques i reconciliadores.  No permetis que caiguem a la temptació de ser rancuniosos o venjatius. Fes que tinguem un cor capaç d'oblidar-se de les coses dolentes que ens han fet o ens han dit per poder estimar de nou a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada