Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

2/11/21

DIMECRES 3


Comencem el dia: En el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant. Amén. 

EL PARE PALAU ÉS UN GUIA ESPIRITUAL 



Al museu del Pare Palau hi ha una carta dins d'un marc. És una de les moltes cartes que va dirigir a les germanes, a les quals donava consells i orientacions per millorar. També hi ha els llibres que va escriure per compartir el que havia après de Déu i l'Església. 

Per veure-ho, clica l’enllaç


https://maps.app.goo.gl/aqPX6hjMHZ2GAVCA6


El Pare Palau va ser religiós carmelita i mossèn. Va predicar i publicar un catecisme sobre virtuts cristianes (qualitats), però també va fer conferències d'altres temes, com dret d'associació i sindicats. Per aquesta raó, quan es va produir una revolta obrera a Barcelona, van culpar-lo a ell i va ser exiliat a Eivissa de 1854 a 1861. Ell va continuar predicant a l’illa, i després a Mallorca i Menorca.  Allí va pensar fundar una congregació que es dediqués a l’apostolat actiul’ensenyament i l’assistència als malalts Al llarg de la seva vida va escriure diversos llibres:  Lucha del alma con Dios (1843), Catecismo de las Virtudes (1852), La escuela de la virtud vindicada (1859), Mes de María: flores del mes de mayo (1862), etc.

 

En aquest vídeo descobrireu la manera de ser del Pare Palau i el seu amor a l’Església i el Regne de Déu 


https://drive.google.com/file/d/1SYW__9D3PwEF87hohoLd2IaeFqDyggZA/view?usp=sharing


PREGUNTES PER AL DIÀLEG 

  1. Què creus que et diria el Pare Palau a tu?  

  1. Com podem nosaltres construir el Regne de Déu? 

 

PREGUEM 

Que busquem sempre “fer el bé” i no pas quedar bé. Que sapiguem descobrir Crist present en cada persona que sofreix, que es troba sola, que ha perdut la il·lusió i l’esperança. 

Beat Francesc Palau, prega per nosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada