Bon dia!

Comencem en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

10/3/19

Dilluns 11

QUARESMA, SETMANA 1

Heu vist ja el power point de l'inici de Quaresma? 


Si no l'heu vist aneu a la pestanya que es titula "Quaresma: powerpoint inici.

Si l'heu vist  ja esteu preparats per poder començar la nostra quaresma.




1a SETMANA DE QUARESMA (11 al 15 de març)

MOMENT DE LA VIDA DE JESÚS: DIUMENGE DE RAMS

VALOR POSITIU: EL LIDERATGE

EVANGELI


 Lectura de l’evangeli segons sant Lluc (Lc 19,28-40) ó de la Bíblia Infantil

En aquell temps, Jesús anava al davant pujant a Jerusalem. Quan era a prop de Bet-Fagué i de Bet-Hània, a la muntanya de les Oliveres, envià dos dels seus deixebles amb aquest encàrrec: «Aneu al poble d’aquí al davant i, entrant, hi trobareu un pollí fermat, que ningú no ha muntat mai. Deslligueu-lo i porteu-lo. Si algú us preguntava per què el deslligueu, respondreu que el Senyor l’ha de menester.» Els dos que Jesús enviava se n’anaren i ho trobaren tot tal com Jesús els ho havia dit. Mentre deslligaven el pollí, els amos els digueren: «Per què el deslligueu?» Ells respongueren: «El Senyor l’ha de menester.» Portaren el pollí a Jesús, el guarniren tirant-li els mantells a sobre i hi feren pujar Jesús. A mesura que Jesús avançava estenien els mantells pel camí. Quan s’acostava a la baixada de la muntanya de les Oliveres, tota la multitud dels seus seguidors, plena d’alegria, començà de lloar Déu a grans crits per tots els prodigis que havien vist, i deien: «Beneït sigui el rei, el qui ve en nom del Senyor. Pau al cel, i glòria allà dalt.» Alguns fariseus que anaven amb la multitud li digueren: «Mestre, renya els teus seguidors.» Ell respongué: «Us asseguro que si aquests callessin, cridarien les pedres.»

També ho podem veure...



...o...



PREGÀRIA


Jesús va ser aclamat per la gent a l’entrada de Jerusalem. Per què? Perquè s’havia fet famós per les seves bones obres, les seves accions i els seus miracles. La gent reconeixia que Ell era un enviat de Déu per salvar al seu poble.
Jesús, vull ser com tu, seguir el teu exemple i ser un líder positiu. Que els altres vegin en mi les bones accions que tu ens ensenyes. Vull rebutjar tot allò que fa que ens portem malament entre nosaltres i no vull aprendre dels que de vegades s’equivoquen i m’ensenyen comportaments incorrectes. No deixis que jo sigui un líder negatiu.

Amén.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada